Missie van Gezondheidscentrum Hoep Zuid

 

Algemeen

Gezondheidscentrum Hoep Zuid is een Firma die in Schagen praktijkruimte verhuurt aan zelfstandig werkende professionele medici en paramedici. Deze ruimte is ondergebracht in een verzamelgebouw voor bedrijven in de gezondheidszorg aan de Zuiderweg 27 te Schagen. De Firmanten zijn zelf tevens afnemers van de faciliteiten die de firma aanbiedt.

Diensten

Hoep Zuid levert aan zelfstandige (para)medici een behandelruimte, collectieve wachtruimte en algemene voorzieningen, infrastructuur voor telefonie en automatisering, koffie en thee voorziening, secretariële ondersteuning en parkeer voorzieningen aan de rand van het centrum van Schagen.

Doelgroep

Hoep Zuid probeert verschillende zorgverleners onder één dak bijeen te brengen zodat zij kunnen profiteren van gezamenlijke voorzieningen en expertise. Van de huurders wordt verwacht dat hij of zij de kwaliteit die Hoep Zuid belangrijk acht uitstralen en ondersteunen door zich op hun respectievelijke vakgebieden te onderscheiden door aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging, daar, indien mogelijk, ingeschreven te zijn in een register en te voldoen aan de eisen en richtlijnen die de beroepsvereniging verlangt.
Binnen de ruimte die Hoep Zuid beschikbaar heeft wil zij een zorgvuldig samengesteld pakket aan diensten leveren welke op elkaar aansluiten en die de samenwerking binnen de gezondheidszorg verbeteren.

 

Visie Gezondheidscentrum Hoep zuid
Algemeen

Hoep Zuid wil een serieus en officieel zorgcentrum zijn waarin de bijeengebrachte disciplines tot de meest professionele van hun vakgebied behoren.

De zorgvisie

Hoep Zuid wil graag dienstverleners huisvesten welke kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het gezondheidscentrum is telefonisch goed bereikbaar. Er is van 9.00-15.00 uur een assistente aanwezig om de telefoon aan te nemen en om eventuele vragen te beantwoorden. Er is gekozen voor een goed bereikbare plek voor eigen en openbaar vervoer. Daarnaast wil Hoep Zuid goed toegankelijk zijn voor minder valide mensen, welke dan ook gebruik moeten kunnen maken van alle faciliteiten.